CEPAT!! PROMOSI SLIM DIET 2 BERAKHIR 28HB APRIL 2012..

Seronok sungguh kak zura dapat balik Kota Bharu last week.. celebrate birthday Daddy kak zura yang ke 69 tahun.. kita orang buat barbeque..tak lah menggemukkan pasal makan ayam, ikan, daging dan udang.. cuma makan kek je sikit sepotong.. ok lah kan, buat ubat.. hehehee…   Lepas ke Kota Bharu kak zura ke Kuala Terengganu...


read more

Booklet Panduan Mudah & Ringkas Berdiet SDII

Apr 15, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/Alpha-Lipid-Slim-Diet-2-Bantu-Turunkan-Berat-Badan-270x300.jpg

Posted by in Alphalipid SDII

Salam buat semua… macam mana dengan diet anda semua?? OK ke KO?? Yang pasti slim diet 2 adalah cara diet yang paling mudah sekali. Dah lah tak yah berlapar dan harga pun cukup berpatutan.. semua orang mampu berbanding dengan terpaksa habiskan duit beribu-ribu ke pusat-pusat pelansingan..   Kak zura banyak sangat menerima...


read more

BOLEHKAN IBU YANG MENYUSUKAN ANAK MENJALANI DIET ALPHA LIPID SDII?

Apr 11, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/04/ibu-menyusu-bayi-diet-alpha-lipid-sd2.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Soalan yang selalu Kak Zura ditanya oleh ibu yang menyusukan anak adalah seperti berikut: Kak Zura ada testimoni yang menyusukan bayi dan pada masa yang sama beliau juga ingin menurunkan berat badan. Adakah diet yang rendah karbohidrat seperti Alpha Lipid SD2 selamat untuk ibu yang menyusukan ? Kebanyakan ibu yang sudah melahirkan...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2 – DR ZATIL dah berhenti minum pun berat tak naik..

Alhamdulilah.. seronok semalam dengan bengkel slim diet 2 dengan en kamarul.. seramai 58 orang yang hadir untuk belajar bagaimana fungsi slim diet 2 dapat membantu kita turun berat tanpa berlapar.. rugi sapa yang tak dapat hadir…   Kali ni kak zura nak cerita pada anda semua testimoni terbaru daripada Dr Zatil Ismail daripada...


read more