Testimoni SLIM DIET 2: Maz Afn dapat turunkan berat badan 21kg dalam masa 2 bulan..

Jan 25, 12 Testimoni SLIM DIET 2: Maz Afn dapat turunkan berat badan 21kg dalam masa 2 bulan..

Hari ini kak zura nak kongsi kepada anda lagi satu testimoni hebat daripada pengguna SLIM DIET 2 yang dapat turunkan berat badan sebanyak 21kg dalam masa 2 bulan sahaja.. ikuti kisah beliau..

TESTIMONI MAZ AFN: Slim Diet II (SD2) menjadikan impian saya untuk menurunkan berat badan sebagai kenyataan… Ramai yg telah berjaya walaupun mula-mula rasa ragu-ragu… bila dah cuba.. ramai yang rasa rugi sebab lambat membuat keputusan yang tepat..!! Ramai juga yang akhirnya menjadikan product NZ NEW IMAGE ini sebagai bisnes dihujung jari!!! Seperti saya !!!

Alhamdulillah.. rata-rata pengguna SD2 sangat berpuas hati dengan hasil dan keberkesanan SD2 dalam membantu mereka menurunkan berat badan dengan cara yang paling senang, mudah, tidak perlu berlapar, murah dan yang paling penting, tanpa kesan sampingan..

Saya sendiri telah berjaya menurunkan berat badan sehingga 21 kg dalam masa 2 bulan.. Berat dulu 96kg… PALING PENTING..berat badan tak naik walaupun dah stop mengambil SD2 selama 9bulan…Saya kini mengambil ALPHALIPID LIFELINE untuk kesihatan & maintain kan berat badan… So siapa-siapa yg masih lagi tercari-cari produk pelansingan yang betul-betul berkesan dan tanpa kesan sampingan, Slim Diet 2 adalah jawapannya!!!

Untuk mereka yang ingin mencuba produk slim diet 2 boleh lah hubungi kak zura hari ini.. insyaallah kak zura akan memberi bimbingan sehingga anda berjaya menurunkan berat badan idaman anda.. yang paling penting, kena lah disiplin ya, baru berjaya…


PELUANG UNTUK YANG BERMINAT MEMULAKAN BISNES SENDIRI.. BISNES ONLINE DI HUJUNG JARI (KERJA DIRUMAH..), INSYAALLAH ITUPUN KAK ZURA BOLEH BANTU.. BAGI TAHU TARGET ANDA, BERAPA YANG ANDA PERLUKAN SEBULAN, KITA BOLEH DISKUS DAN ATUR STRATEGI-STRATEGI.. SURIRUMAH DAN IBU-IBU TUNGGAL AMATLAH DI GALAKKAN UNTUK MENCUBA PELUANG BISNES INI..

AGEN SELURUH NEGERI DIPERLUKAN SEGERA…!!!!!!

Peluang yang ada janganlah dilepaskan.. KAK ZURA AKAN PASTIKAN ANDA BERJAYA JADI CANTIK, LANSING DAN KAYA…

BUKAN SETAKAT CAKAP-CAKAP KOSONG!! Kak zura akan pastikan anda juga berjaya… WANT TO KNOW HOW???

HUBUNGI KAK ZURA 019-3197976 / 012-2777396
(
hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my)
Related Posts with Thumbnails
1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (9 undian, purata: 2.56 daripada 5)
Loading ... Loading ...

30 Comments

  1. chandrakala /

    Kak Zura,

    Berat saya 85kg, ibu kepada 4 orang anak, umur 39. Saya ingin sangat nak jadi kurus. Berapa harga product ini & bagaimanakah caranya saya boleh dapakan product ini.

    Salam
    Chandra

  2. chandra stay kat mana?? call kak zura ya utk keterangan lanjut

  3. siti zalina /

    berat sy 86 umur 37, klu d phang kt mna sy nk bli produk ni….

  4. hanieda /

    salam.. kak zura. saya da pernah guna n da pernah turun 10kg dalam masa dua bulan. persoalannya saya tak tau cara pemakanan yang betul. boleh kak zura jelaskan. dan berat saya dah naik balik 5 kg.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

  5. sedang breastfeed boleh ke consume SDII?

  6. Boleh guna SDII semasa breastfeeding. tak de masalah kerana SD2 drp soya.. dah ramai yang cuba dapat turun berat dan baby selamat

  7. Saya berumur 33 tahun mempunyai 4 orang anak.Berat badan saya 56 kg. Sekarang ni badan bertambah berisi dibahagian pinggul dan peha.Kawan-kawan pun dah tegur. Ingat nak try SD 11 dapat turun 50 kg. Ok dah kut.

  8. Sarimah Binti Baseri /

    Saya berumur 38,berat badan 80kg,tinggi 161cm,saya ingin mencuba SDII utk turunkan berat badan saya.Saya tinggal kat Puchong,mengajar kat Subang Jaya.Boleh K.Zura hantarkan kalau saya call K.Zura?

  9. salam kak…blh taw berapa price bg SD2?berminat lak

  10. SARIMAH.. BOLEH CALL KAK ZURA 019-3197976 UNTUK PENGHANTARAN.. ESOK MEMANG NAK KE SUBANG JAYA..

  11. HANI.. KALAU SETIN RM144, SEKARANG KITA BUAT PROMOSI 4TIN UNTUK SEBULAN RM482 SAHAJA + FREE SHAKER DAN KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.. JIMAT RM94.. BOLEH CALL KAK ZURA UNTUK KETERANGAN LANJUT..

  12. nurhidayah badrulhisham /

    berat bdan sya 65kg n tinggi 150.sejak akhir2 nie berat bdan sya sering bertambah.tu yang takot tu. ;-(
    kalau kt area pontian,johor kt mne sye boleh daptkan produk SD2 nie.rse berminat plk.

  13. erna /

    brapa hrga?berminat

  14. kak zura,lisa ni da kawin lm,nak masuk 5 thn,anak xde lg,da tu pulak badan naik pulak skrg ni,mcm mn ye lisa nak langgan ngan akak…

  15. AMIRA /

    akak..sayer mmg btol2 berminat nk cuba produk sdII tu ni tapi katner nk cari kalau stay kat area kulim,kedah ni?bantu saya kaka…

  16. Linda /

    hi kak zura..saya linda dr kota kinabalu..just try slim diet hari ni..hope boleh turun ler….dah berbulan makan adipex but berat tak turun2..whuaaahh!!! nak tengok dlm st minggu ni..kalau berat turun, nak order lah terus SD2 yg tgh promosi tu..jimat sikitkan…hehehhee

  17. LINDA.. BOLEHLAH CUBA UTK SEBULAN DULU TENGOK KESAN MACAM MANA..

  18. kak zura..sy msh bujang..ade kesan sampingan x? n brape tin utk sebulan…tq

  19. rajes /

    Salam,
    saya nak tahu apa kesan sampingan daripada produk inni ???

    bye…

  20. devi /

    kak saya sudah habis satu tin dan sekarang tin kedua dah habis separuh ,nasi saya makan 1 sudu makan sahaja itu pun tiga hari sekali baru makan nasi tapi saya ada makan mee hoon…teh,kopi dan minuman gula langsung berhenti,setakat ini saya tak turun 1 kilo pun.

  21. RAJES: PRODUK SD2 TAKDE KESAN SAMPINGAN KERANA KAMI DRP SOYA SHJ, TIDAK ADA BAHAN2 TERLARANG DI DALAMNYA.. SELAMAT

  22. DEVI: KENA CEK KETOSIK WARNA APA.. TAPI KALAU AMBIK NASI DAN BEEHOON TU SUSAH LAH SIKIT NAK TURUN..

  23. ili /

    akak, saya berminatlah nak jadi agent, macam mana ye kalau nak jadi agent, hope boleh reply cepat..tq :)

  24. ILI.. KALAU NAK JADI AGEN BOLEH JUMPA.. STAY MANA?? BG HP NO..

  25. rosnah mat ali /

    saya berminat nak ambil SDII ni, dah seterus nya nak jadi agent. offer untuk 4 tin tu sampai bila yer? kalau tinggal di klang siapa saya bole contact?

  26. Fiza /

    Bru je mlm ni strt mnum…ptg td g bli…hrp2 dpt la kurus skit sblum rye ni…

  27. hani /

    salam..k.zura…sy baru je beli sd2, tp xstrt minum lg…sy bli dgn harga RM500 dgn 3 tin sd2,berbaloi x?? sy ni kj shif, lau nak ikutkan waktu makan, sy mkn 2 kali je sehari..tu pon pg n ptg…kalau sy nak mengikuti diet ni perlu ke mkn smpi 4X atau ambil sd2 memadai??kawan2 ader je offer prduk lain mcm herbalife, tp cara diet tu mcm remeh sbb dlm prduk 1set tu ada mcm2 jenis bnda yg kena mkn…sy pilih sd2 sbb simple…bancuh dgn air dah siap..

  28. Sape y xknl kak hazura nih kan,1 malaysia da tgk die kt tv3 skrg..hehe…dan sy adalh slh sorg y tlh menceburkan diri dlm bisness ini..skrg sy pon tlh berjaya menurunkan brt bdn sy,wlupon sedang menyusu anak..it’s safe!!..di sini sy nk uar2kan kepada mereka y berapa d jb blh contact sy utk mendapat alphalipid sd2 yerk…brg adalah ready stock!

  29. lupa bg contact no..0197433610..:)))

  30. firdaus /

    setin rm144?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:-[ (B) (^) (P) (@) (O) :-S ;-( (C) (&) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-) (D)