Apakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Nov 15, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2011/11/kelebihan-berdiet-sd2-dengan-apple-cider-300x196.jpg

Salam sayang kepada pengguna SD2 dan pembaca blog kak zura..

Emmm… lama sungguh kak zura tak update blog ya.. 2 minggu menyepi diri.. bukan apa, adik lelaki kak zura datang bercuti kat KL selama 2 minggu. datang dengan isteri dan anak dia holiday.. dia yang sebenarnya tolong update blog kak zura. kak zura pandai berceloteh je kalau pasal IT nih kurang sikit pandai, setakat untuk email, facebook tuh boleh lah.. bila dia datang KL jadi semua operasi tutup jadi kak zura pun kena cuti jugaklah..

Sepanjang 2 minggu nih, alhamdulilah syukur sangat-sangat.. kak zura mendapat ramai respon daripada mereka yang nak turun berat dan ada jugak yang nak buat bisnes.. hampir setiap hari kak zura menerima minima 20 panggilan, sms ataupun email yang bermiant untuk bertanya pasal produk SLIM DIET 2 juga yang NAK MENJADI WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA.. setakat nih sudah ada pengedar di MELAKA, JOHOR DAN NEGERI SEMBILAN… lain-lain negeri belum ada lagi.. untuk mereka yang berminat boleh rujuk kepada post kak zura pasal BISNES ONLINE di link ini:
http://slimdiet2.org/2011/10/31/jom-bisnes-online-sambil-turun-berat-5-10kg-dalam-masa-sebulan/

 

Baiklah.. ramai juga yang bertanya pasal apple cider. Hari ni kak zura nak ceritakan viniger atau cuka epal semasa berdiet dengan SD2. Boleh cuba cari di farmasi atau tesco.. kak zura tak jual tau, hanya sekadar berkongsi…  Untuk mereka yang susah sangat nak turun berat boleh lah cuba..

Apa Kebaikan Apple Cider?

Mengapa APPLE CIDER digalakkan utk dicampur dlm SD2 semasa tempoh berdiet? Apakah kebaikan dan ?
1. Merangsang pemecahan lemak
2. Melancarkan perjalanan darah
3. Menguatkan tenaga dalaman
4. Meningkatkan kecergasan, daya ingatan, emosi, kreativiti, hafalan dan kepintaran anak-anak
5. Melawaskan usus besar dan kecil
6. Juga berfungsi sebagai: Anti-alergik, Anti-septik, Anti-anemia, Anti-ulcer
7. Masalah kulit seperti jerawat
8. Menghalang penyerapan atau timbunan lemak
9. Meningkatkan metabolisme di bahagian tubuh tertentu
10. Menyingkirkan air berlebihan dan bahan buangan (Pemparitan Limfatik)
11. Melembapkan dan mengencangkan kulit
12. Mencegah dan mengawal selulit
13. Melangsingkan bonggol lemak yang tidak perlu terutama di bhgn perut, tepi dan belakang lengan, pinggul dan peha
14. Meredakan sakit dan sengal sendi
15. Menurunkan risiko masalah jantung dan barah
16. Mengandungi anti-oksidan yang menjaga kesihatan jantung dan pengelak barah
17. Meningkatkan kesihatan membran paru-paru
18. Meningkatkan kesihatan tulang dgn menambah bahan kimis (boron) padas mineral tulang
19. Membantu kesihatan sistem kardiovaskular dgn mengekalkan tahap kolesterol darah
20. Membantu mengekalkan berat badan yang ideal
21. Menghilangkan stress dan membantu tidur yang nyenyak, dan sebagainya.
Apple Cider digunakan sejak 400BC oleh Hippocrates (bapa perubatan moden) sebagai tonik tenaga dan penyembuh..

 

CARA GUNA: 1 sudu kecil APPLE CIDER boleh campur dalam 2 scoop SLIM DIET 2 setiap kali minum

KEPADA MEREKA YANG BERMINAT UNTUK BISNES ONLINE DAN CUBA PRODUK SLIM DIET 2 boleh lah hubungi kak zura di talian 019-3107976/012-2777396 (hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my)

SELAMAT MENCUBA….

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.