TESTIMONI SLIM DIET 2: dapat turun 30kg dalam masa 3 bulan..

Oct 28, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2011/10/shujakantertimoni_n.jpg

Testimoni terbaru slim diet 2 daripada Puan Kartini Hasan…

“sape dok area klang mesit tahu Klinik Shujakan.. 3 hari lepas dia order susu alpha lipid untuk ibunya…dia yakin kerana perubahan yang amat ketare pada diri dan kesihatan aku!!! Sejak aku minum susu itu, hampir 3 bulan aku tak ke klinik, kalau tidak 1 bulan 2-3 kali gerenti ke klinik. Tiap bulan pasti ambil ubat kencing manis dan darah tinggi.. paling terkejut bila doktor tengok aku dah slim (dulu bereat 93kg, sekarang 63kg).. memang terkejut dia.. tak berhenti dia kata o.mg.!!! o.m.g.o.m.g…. tak yah crita banyak, aku terus story produk sd2[diet] dan alpha lipid kat doktor…macam aku pulak yang jadi doktor dan dia pesakit!!! Moga tuhan bukakn hati mereka di luar sana utk percaya bagusnye produk ini…aminnnn….”

 

 

CALL KAK ZURA YA UNTUK MEREKA YANG BERMINAT NAK TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT DAN SELAMAT BOLEH LAH MENCUBA SLIM DIET 2
019-3197976 / 012-2777396 (hazurahb@gmail.com)

maklumat lebih lanjut pasal produk ni boleh layari http://slimdiet2.org

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.